Kontakt: 8710 8900 | Besøg os på

Site name | Velkommen

Fysisk arbejdsmiljø

Fysisk trivsel på arbejdspladsen er mange ting. Rammerne skal være i orden, sikkerheden skal være optimal, og sundhed begynder også at komme på dagsordenen rigtig mange steder.

Læs mere

psykisk ARBEJDSMILJØ

Det er uendeligt vigtigt at tage hånd om det psykiske arbejdsmiljø. Vi har alle et ansvar for trivslen, der helt grundlæggende bygger på respekt og ikke mindst tillid til hinanden og til ledelsen.

Læs mere

Arbejdsmiljø
organisationen

Arbejdsmiljøorganisationen bør være en levende mekanisme, der i tæt samarbejde med ledelsen har fokus på samtlige aspekter af arbejdsmiljøet. Ikke kun det, der er lovpligtigt at tage sig af.

Læs mere

Oplæg
& kurser

Få den obligatoriske Arbejdsmiljøuddannelse hos os. Måske hellere en Trivsels-agentuddannelse? Vi har også virksomhedsinterne kurser og temadage på hylderne.

Læs mere

En trivselsagent gør en forskel

Læs mere

En trivselsagent gør en forskel

Vi tilbyder en 4 dages Trivselsagentuddannelse i efteråret.

Her får deltagerne ny viden og kompetencer til at holde øje med trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen og til at gribe ind, når det ikke er tilfredsstillende.

SUPPLERINGSUDDANNELSE FOR AMO

Læs mere

SUPPLERINGSUDDANNELSE FOR AMO

Så er vi klar med nogle af efterårets kursustilbud

Det er lovpligtigt for arbejdsgiver at tilbyde alle medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen efteruddannelse i form af suppleringskurser.

Nyheder

20-08-2015 AMC fejrer 35 års jubilæum

ArbejdsmiljøCentret fylder 35 år og det markerer vi den 1. september 2015 med en dag fyldt med spændende foredrag, smags...

16-06-2015 AM-uddannelse til nedsat pris

Fra efterår 2015 sælges AM-uddannelse billigere. De tre dages obligatorisk Arbejdsmiljøuddannelse koster kun kr. 4195,-....

10-05-2015 ArbejdsMiljøHåndbogen i abonnement

I ArbejdsmiljøCentrets abonnement er nu indeholdt adgang til ArbejdsMiljøHåndbogen. ArbejdsMiljøHåndbogen er et online ...