Brug for hjælp? Ring til Arbejdsmiljøcentrets hovednummer: 8710 8900 | Besøg os på
Kontakt: 8710 8900 | Besøg os på

Site name | Velkommen

Fysisk trivsel

Fysisk trivsel på arbejdspladsen er mange ting. Rammerne skal være i orden, sikkerheden skal være optimal, og sundhed begynder også at komme på dagsordenen rigtig mange steder.

Læs mere

psykisk trivsel

Det er uendeligt vigtigt at tage hånd om det psykiske arbejdsmiljø. Vi har alle et ansvar for trivslen, der helt grundlæggende bygger på respekt og ikke mindst tillid til hinanden og til ledelsen.

Læs mere

AMO

Arbejdsmiljøorganisationen bør være en levende mekanisme, der i tæt samarbejde med ledelsen har fokus på samtlige aspekter af arbejdsmiljøet. Ikke kun det, der er lovpligtigt at tage sig af.

Læs mere

KURSER

Står du og mangler den lovpligtige Arbejdsmiljøuddannelse, kan du booke én hos os. Måske hellere en Trivselsagentuddannelse? Vi har også virksomhedsinterne kurser og temadage på hylderne.

Læs mere

FOKUS PÅ NATARBEJDE

Læs mere

FOKUS PÅ NATARBEJDE

Husk at I skal tilbyde natfolket et helbredstjek.

Vi gennemfører disse tjek sammen med en grundig samtale om, hvordan de kan forebygge fysiske og psykiske gener, som kan opstå i forbindelse med natarbejde.

FOKUS PÅ ERGONOMI

Læs mere

FOKUS PÅ ERGONOMI

God forflytningspraksis nytter

Tekniske hjælpemidler, videndeling mellem ældre og yngre medarbejdere og en forflytningsvejleder, der går foran, er opskriften på god forflytningspraksis.