Ledelseshus og arbejdsmiljørådgivers samarbejde bliver førende på markedet

Fra det nye år bliver Human House og ArbejdsmiljøCentret søsterselskaber. Tilsammen er Human House og ArbejdsmiljøCentret nu Danmarks største autoriserede arbejdsmiljørådgiver samt en markant rådgiver inden for organisations- og lederudvikling.

Virksomhederne fortsætter under to navne, og det tætte samarbejde mellem ledelseshuset og arbejdsmiljørådgiveren kommer kunderne til gode i form af større bredde og ballast i rådgivningen. Samtidig vedbliver de to selskaber med hver for sig at tilbyde unik, specialiseret viden til de enkelte markeder, fortæller administrerende direktør i Human House, Jan Hyttel:

”Human House har fokus på organisations- og lederudvikling med speciale i multikulturelle organisationer og certificering i en række internationale personprofilværktøjer. ArbejdsmiljøCentret arbejder derimod med alle perspektiver af arbejdsmiljø og sundhed for at skabe varige forebyggelseskulturer hos kunderne. Vi bliver forenet af vores fælles interesse for individet på arbejdspladsen og målet om at hjælpe vores kunder med at skabe velfungerende organisationer, der opfylder deres formål.”

Kunden i fokus

Med over 65 ansatte og flere end 2.000 offentlige og private kunder åbner det nyetablerede samarbejde op for helt nye potentialer. Den nye konstellation kan lade sig gøre, fordi tilgangen til, hvordan man skaber en solid virksomhed, er den samme.

”Vi tror på, at den gode nordiske arbejdskultur giver virksomhederne en unik fordel, fordi vi i Norden har medarbejdere, der oprigtigt ønsker at skabe værdi for virksomhedens kunder eller borgere,” fortæller administrerende direktør i ArbejdsmiljøCentret, Kenneth Ajslev. ”Det er tilliden mellem kollegaer, medarbejdere og ledelse, der motiverer til at gøre en mærkbar forskel – en forskel, der manifesterer sig i ordentlighed i adfærden og ønsket om at løse opgaver på en måde, der forebygger, at problemer opstår.”

Virksomhederne står styrket med kontorer i København, Aarhus, Kolding, Randers, Aalborg og Brønderslev, og med flere etablerede internationale samarbejdspartnere og netværk (ITAP) er der nærværende og kompetent rådgivning at hente både i og uden for Danmark.

Pernille Vedsted

Direktør, Vest

3177 8082 · pv@amcentret.dk

Lars Tornvig

Direktør, Øst

3123 2157 · lt@amcentret.dk

Kenneth Ajslev

Adm. direktør

2268 5540 · kea@amcentret.dk

Jannick Ajslev

Driftsdirektør • COO

2018 3647 · ja@amcentret.dk

AKON bliver en del af Danmarks største arbejdsmiljørådgiver

AKON er fremover en del af ArbejdsmiljøCentret og dermed en del af Danmarks største autoriserede arbejdsmiljørådgivervirksomhed. En rådgiver, der på tre år er vækstet fra 25 til nu 70 ansatte, og som i samme periode har føjet mere end 1.500 nye offentlige og private virksomheder til kundeporteføljen. AKON og ArbejdsmiljøCentret har begge årtiers erfaring som autoriserede arbejdsmiljørådgivere inden for alle fagområder. Sammen tilbyder vi vores kunder lokal rådgivning og samtidig giver vi adgang til det største hold af specialister i Danmark.

Ledertræning som stressforebyggelse i Novozymes

De seneste år har stressramte danskere fyldt mere og mere i samfundsbilledet. For at komme den kedelige tendens i forkøbet besluttede Novozymes i starten af 2018 at opstarte et ledertræningsforløb, der skal ruste biotek-virksomhedens ledere til at forebygge stress hos medarbejderne og hos dem selv.

FOREBYGGELSESPROJEKTER

De fleste virksomheder har fået øjnene op for, at forebyggelse er en investering, der virkelig betaler sig. Som arbejdsmiljørådgiver er vi glade for at skabe viden og udvikle værktøjer, der understøtter et godt arbejdsmiljø, men når der er travlt, oplever vi ofte, at de gode vaner går fløjten. Kulturændringer fra ledelsen er ofte afgørende for, om forebyggelsen lykkes, og det er udgangspunktet for vores forebyggelsesprojekter, der dækker alle aspekter af arbejdsmiljøet.
Share This