ARBEJDSMILJØKOORDINATOR

Når du tager den lovpligtige koordinatoruddannelse hos os, kan du være sikker på en uddannelse af højeste standard, som du kan tage i brug med det samme. Vores erfarne undervisere arbejder hver dag med at rådgive kunder på området og kender derfor til de problemstillinger, du møder som arbejdsmiljøkoordinator på byggepladsen, og ved, hvilke værktøjer du skal bruge for at løse dem.

Når der er flere end 10 personer på byggepladsen samtidig, samt der er mere end én arbejdsgiver, så er det lovpligtigt at have en uddannet sikkerheds- og sundhedskoordinator. Uddannelsen har til hensigt at forebygge ulykker og skader gennem generel viden om arbejdsmiljø og konkrete værktøjer til at varetage sikkerheds- og sundhedsmæssige opgaver.

Hvornår skal jeg på kursus?

Hvis du fungerer som sikkerheds- og sundhedskoordinator, skal du have gennemført den lovpligtige koordinatoruddannelse, inden du påbegynder arbejdet. Det er dog en forudsætning for deltagelse på uddannelsen, at du gennem arbejde med bygge- og anlægsopgaver er bekendt med branchens problemstillinger.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsens 37 timer er fordelt over fem dage i en 3+2-opbygning. Den første blok består af tre sammenhængende dage, hvorefter du løser en praktisk hjemmeopgave, der er relevant for din virksomhed. Herefter vender du tilbage og tager uddannelsens sidste to dage.

Praktiske oplysninger

Prisen per deltager er 6.600 kroner ekskl. moms, som inkluderer kursusmateriale og fuld forplejning. Husk, at vores abonnenter får 6 % rabat på alle uddannelser. Rabatten vil automatisk blive fratrukket kursusprisen på fakturaen.

Se salgs- og leveringsbetingelser her.

 PRODUKTBLAD

> HENT PRODUKTBLAD

VIDEREUDDANNELSE FOR KOORDINATORER

Er du klar til næste skridt i din koordinatoruddannelse? Så er videreuddannelsen Koordinator II måske noget for dig. Læs mere her.

KONTAKT

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, kan du oftest finde det i vores FAQ. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte.

·

Maria Feldtskov

Kursusadministrator

Projektkoordinator

3172 1956 · kursus@amcentret.dk