ERGONOMI OG ADFÆRD

Smerter i muskler og skelet er den arbejdsmiljøudfordring, næstflest døjer med i Danmark. Samtidig har Danmark delt sig i et A- og B-hold med hensyn til sundhed, og selv om mange virksomheder og ledere helst ikke vil tale om sundheden, så betaler de indirekte via sygefravær og nedsat arbejdsevne i dagligdagen. Det er udgangspunktet for uddannelsen i ergonomi og adfærd.

Uddannelsens formål er at styrke din viden om ergonomi og give dig nogle gode værktøjer til at arbejde med emnet i egen virksomhed.  Uddannelsen i ergonomi og adfærd består både af faglig teori, en række cases og en diskussion af relevante situationer på deltagernes egne arbejdspladser.

Uddannelsen sætter fokus på fire hovedområder:

  • Arbejdsstillinger – hvad er god arbejdsteknik i forhold til hverdagens udfordringer
  • De fysiske omgivelsers indvirkning på kroppen og de organisatoriske rammers muligheder
  • Vaner, adfærd og kultur – hvad er det, der gør, at vi gør, som vi gør ?
  • Er vi fit til at udføre det arbejde, vi skal, og hvordan taler vi om det i virksomheden?

Tilmelding

Tilmeld dig kurset ved at klikke nederst på siden her.

Praktiske oplysninger

Kurset udbydes som online kursus i 2021. Kurset kan også arrangeres som virksomhedstilrettet kursus i enten online format eller som fysisk kursus.

Kontakt

Vil du vide mere?  Du kan finde svar på de fleste spørgsmål her. Du er også velkommen til at kontakte os direkte.

Pris og betingelser

I 2021 er prisen for deltagelse i dette online kursus 1.600 kr. ekskl. moms, som vil blive faktureret før kursusstart. For vores abonnenter og BST-medlemmer er prisen 1.504 kr. ekskl. moms. Vær opmærksom på eventuelle prisreguleringer per 1. januar.

Afvikles kurset som fysisk kursus med en varighed svarende til 1 dags supplerende uddannelse, vil prisen i 2021 være 2.750 kr. ekskl. moms (for abonnenter 2.585 kr. ekskl. moms).

Maria Feldtskov

Kursusadministrator

Projektkoordinator

8710 8900 · kursus@humanhouse.com