OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM KURSER

 • Generelt om kursustilmelding
  • Hvordan tilmelder jeg mig?

   Brug kursusoversigten til at finde det kursus, du leder efter. Når du har fundet et hold, der passer dig, tilmelder du dig ved at klikke på knappen Tilmeld og udfylde tilmeldingsblanketten. Når tilmeldingen er gået igennem, modtager du en bekræftelse per mail. Hold øje med, om bekræftelsen skulle ligge i din uønsket/spamboks.

  • Jeg har ikke fået nogen bekræftelse

   Af og til ryger tilmeldingsbekræftelsen desværre i spamfilteret. Hold derfor øje med, om din bekræftelse ligger i din uønsket-mappe. Gør den ikke det, er det vigtigt, at du kontakter os, så vi kan tjekke op på, om du er tilmeldt korrekt.

  • Sender I mig mere information om mit kursus?

   En uges tid inden kursusstart sender vi en velkomstmail ud til vores kursister med informationer om uddannelsen. Her får du et kort overblik over, hvordan dagen kommer til at forløbe.

  • Jeg er blevet syg

   Skulle du bliver syg, kort inden du skal på kursus, skal du kontakte os hurtigst muligt. For at pengene til din uddannelsestilmelding ikke er spildt, kan vi flytte dig over på et senere kursus for et gebyr på 1.000 kroner.

  • Jeg kan ikke være til stede under hele mit kursus

   For at du kan modtage et kursusbevis som dokumentation på din uddannelse, er det et krav, at du er fysisk til stede under hele forløbet. Kan du ikke være det, anbefaler vi, at du flytter til et andet hold. Vær opmærksom på, at det koster et gebyr på 1.000 kroner, hvis du flytter hold senere end fire uger inden kursusstart.

 • Den videregående arbejdsmiljøuddannelse
  • Hvordan fungerer tilmeldingen?

   Inden du kan tilmelde dig de enkelte kurser, skal du tilmelde dig den overordnede uddannelse her.

   Når du har modtaget din tilmeldingsbekræftelse, kan du begynde at tilmelde dig de enkelte kurser på VAU-siden.

  • Hvilke kurser kan jeg komme på?

   Uddannelsen består af tre faste kurser, fysisk arbejdsmiljø, psykisk arbejdsmiljø og ergonomi og adfærd, samt ét valgfrit. Alle kurser er 1-dags kurser, og du bestemmer helt selv, hvilken rækkefølge du tager dem i. Du bestemmer også selv, hvor hurtigt du tager uddannelsen – bare den er afsluttet inden tre år. Se alle VAU-kurserne her.