NETVÆRK

Der er mange fordele ved at deltage i et netværk – både for din virksomhed og for dig personligt. Når du sidder i et netværk kan du gøre brug af andres erfaringer i dit eget arbejdsmiljøarbejde, og du får uvurderlige inputs til at udvikle din måde at tackle hverdagens udfordringer.

Netværk er en oplagt mulighed for at benchmarke din virksomhed op imod andre og blive klar over, hvor du skal sætte ind for at løfte arbejdsmiljøet til næste niveau. Du får også mulighed for at etablere kontakt til andre deltagere, der kan vise sig at være værdigfulde samarbejdspartnere for din virksomhed.

Netværk over hele landet

I ArbejdsmiljøCentret faciliterer vi netværk over hele landet, der sætter rammerne for naturlig udveksling af idéer på tværs af deltagernes forskellige baggrunde og erfaringer. I øjeblikket har vi netværk i Region Midt og Nord, Region Syd samt Region Sjælland og Hovedstaden. For at få det mest konstruktive udbytte er netværkene som udgangspunkt sammensat af virksomheder i forskellige størrelser og fra alle brancher, men det er også muligt at etablere branchespecifikke netværk.

 

Jasper Eriksen

Chefkonsulent

30 65 54 87 · je@amcentret.dk

·

·