NETVÆRK FOR ARBEJDSMILJØLEDERE

I et netværk for arbejdsmiljøledere kan du få ny inspiration til, hvordan du griber arbejdsmiljøarbejdet an. Du får nye værktøjer, der hjælper dig med at håndtere problemstillinger i hverdagen, og du kan let holde dig opdateret på nye praksisser og lovgivning på området.

Netværket mødes fire gange årligt i et medlems virksomhed, hvor et tema, som deltagerne på forhånd har bestemt, er omdrejningspunkt for dagens diskussioner og erfaringsudvekslinger. ArbejdsmiljøCentret danner ramme for relevante oplæg og dilemmaer, der underbygger læringen, og skaber kontakt mellem dig og andre professionelle arbejdsmiljøledere, du kan sparre med i fremtiden.

Netværkets opbygning

For at få det mest konstruktive udbytte er netværket som udgangspunkt sammensat af virksomheder i forskellige størrelser og fra alle brancher. I øjeblikket faciliterer vi netværk i hhv. Region Midt og Nord (Netværk N), Region Syd (Netværk S) samt Region Sjælland og Hovedstaden (Netværk Ø). Du kan læse meget mere om netværket og se eksempler på temaer ved at hente produkbladet til højre.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om et af vores nuværende netværk, eller hvis du har ønsker til et branchespecifikt netværk.

PRIS

Deltag i netværkets fire årlige møder for 4.200 kroner ekskl. moms.

PRODUKTBLAD

> HENT PRODUKTBLAD

KONTAKT

Vil du vide mere om vores netværk for arbejdsmiljøledere? Kontakt os, og hør mere om dine fordele som netværksmedlem.