NETVÆRK FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER

Som arbejdsmiljørepræsentant bliver du stillet over for udfordringer i hverdagen. Ved at deltage i et netværk for arbejdsmiljørepræsentanter får du håndgribelige værktøjer til at udvikle arbejdsmiljøarbejdet i hverdagen, og gennem erfaringsudveksling med de øvrige deltagere bliver du meget klogere på din egen rolle, beføjelser og ansvarsområder.

Netværket mødes tre gange årligt på et medlems virksomhed, hvor et tema, som medlemmerne på forhånd har bestemt, er omdrejningspunkt for dagens diskussioner og erfaringsudvekslinger. Praktisk anvendelighed er helt afgørende, og derfor udvikler vi sammen nye værktøjer til at gribe problemstillinger an. Desuden får du et netværk af ligesindede, der kan give dig gode råd, når du bliver udfordret i hverdagen.

Netværkets opbygning

For at få det mest konstruktive udbytte er netværket som udgangspunkt sammensat af virksomheder i forskellige størrelser og fra alle brancher. I øjeblikket faciliterer vi netværk i hhv. Region Midt og Nord (Netværk N) og Region Syd (Netværk S). Hent produktbladet til højre for at læse meget mere om netværket og se eksempler på temaer.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om et af vores nuværende netværk, eller hvis du har ønsker til et branchespecifikt netværk. Og husk, at du kan bruge netværksdeltagelsen som din årlige supplerende uddannelse!

PRIS OG BETINGELSER

Prisen per deltager er 2.975 kroner ekskl. moms per år, som inkluderer fuld forplejning.

PRODUKTBLAD

> HENT PRODUKTBLAD

KONTAKT

Er du interesseret i at høre, om et af vores netværk kunne være noget for dig? Kontakt os, og hør mere om dine muligheder.

Jasper Eriksen

Strategisk arbejdsmiljø • Vest

Chefkonsulent

3065 5487 · je@amcentret.dk