PSYKISK ARBEJDSMILJØ

Kursets formål er at styrke din viden om psykisk arbejdsmiljø og give dig nogle gode værktøjer til at arbejde med temaet i egen virksomhed. Kurset består både af faglig teori, en række cases og en diskussion af relevante situationer i deltagernes egne virksomheder.

Uddannelsen sætter fokus på tre hovedområder

  • Forebyggelse og bearbejdning af konflikter: Du lærer om konflikttrappen, og hvordan du identificerer ting i organisationen, der skaber konflikter
  • Stress: Hvad er stress, hvordan forebygger vi stress, og hvordan kan vi tilrettelægge arbejdet for en stressramt, så han kommer hurtigere tilbage på arbejdet?
  • Persontyper og relationer: Vi er ikke ens. Nogle er dygtige til detaljer, andre flyver derudaf med kreative ideer. Men hvordan får vi disse personer til at fungere sammen, så vi får glæde af diversiteten?

Praktiske oplysninger

I 2019 er prisen for deltagelse i dette kursus 2.450 kr. ekskl. moms, som vil blive faktureret før kursusstart. For vores abonnenter og BST-medlemmer er prisen 2.303 kr. ekskl. moms. I kursusprisen er inkluderet kursusmaterialer og forplejning.

Uddannelsen varer én dag.

Tilmelding til psykisk arbejdsmiljø

Tilmeld dig ved at klikke nederst på siden her.

KONTAKT

Har du spørgsmål til vores kurser, kan du oftest finde svaret i vores FAQ. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Maria Feldtskov

Kursusadministrator

Projektkoordinator

8710 8900 · kursus@amcentret.dk