STRATEGISK LEDELSE FOR ARBEJDSMILJØANSVARLIGE

Der stilles store krav til dig, som er ansvarlig for arbejdsmiljøarbejdet. Uddannelsen i strategisk ledelse for arbejdsmiljøansvarlige giver dig konkret viden om de områder, der er afgørende for, at du strategisk kan organisere, drive og udvikle arbejdsmiljøarbejdet i din virksomhed.

Ud over den grundlæggende brede viden om forhold som strategi, økonomi og beslutningsprocesser, udarbejder du under uddannelsens forløb et sæt specifikke værktøjer, der hjælper dig med at implementere din nye viden i samarbejde med ledelse.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen foregår over fem dage i en 2+2+1-opbygning, Hver af de fem dage byder på et tema, som du prøver af i egen virksomhed mellem modulerne. Derudover vil de fem temaer også blive udfoldet i et udviklingsprojekt, som du arbejder med gennem hele uddannelsen.

For at sikre uddannelsens høje niveau er alle deltagere ansvarlige for arbejdsmiljøarbejdet i deres virksomhed eller bliver det inden for 12 måneder. Du skal desuden have gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse inden første kursusdag.

Prisen per deltager er 9.785 kroner ekskl. moms, som inkluderer kursusmateriale og fuld forplejning.  Vær opmærksom på eventuel prisregulering per 1. januar.

Husk, at vores abonnenter får 6 % rabat på alle uddannelser. Rabatten vil automatisk blive fratrukket kursusprisen på fakturaen.

Se salgs- og leveringsbetingelser her.

> HENT PRODUKTBLAD

·

Maria Feldtskov

Kursusadministrator

Projektkoordinator

3172 1956 · kursus@amcentret.dk

Kursus Dato Adresse Tilmeld
Kursus Dato Adresse Tilmeld
Kursus Dato Adresse Tilmeld