KEMISK RISIKOVURDERING OG INSTRUKTION

Kemisk risikovurdering og instruktion er et kursustilbud, der sætter fokus på, hvordan man kan gribe opgaven an og komme i gang med at få indarbejdet Arbejdstilsynets gældende kemiregler. Vi sætter fokus på sikkerhed og beskyttelse i forhold til den kemiske risiko i arbejdsprocessen.

Der fremvises metoder til brug for kemisk risikovurdering af processer med involvering af medarbejdere og ud fra erfaringer fortælles om, hvordan det kan gøres på en hensigtsmæssig måde. Der er desuden fokus på den kemiske instruktion – hvilke krav er der til den, hvem skal lave den, hvem skal have den, hvornår skal den gentages, hvad skal den omfatte m.m. Der gives eksempler på, hvordan den kemiske instruktion kan struktureres med involvering af medarbejdere og AMO.

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med kemi på arbejdspladsen, f.eks. inden for byggeri, anlæg, værksteder, produktion, forskning, forsyninger, life science, rengøring, kontor, ejendomsservice/facility, indkøb, kvalitet, miljø, bæredygtighed m.m.

Kurset udbydes af ArbejdsmiljøCentret, som rådgiver om praktisk kemikaliehåndtering. Kurset er praktisk orienteret og har bl.a. fokus på:

• Kemisk APV og regler
• Erfaring med kemisk risikovurdering af arbejdsprocesser
• Erfaring med kemisk instruktion

Aktuelt har vi skemasat kurset til afholdelse i Gigantium i Aalborg den 24. november 2020 kl. 12.30 – 15.30. Du kan tilmelde dig nederst på siden her.

 

Praktiske oplysninger

Prisen for deltagelse på kurset er 1.550 kr. ekskl. moms, som vil blive faktureret før kursusstart.

Tilmeld dig ved at klikke nederst på siden her.

Tid og sted

•Aalborg• den 24. november 2020 kl. 12:30 – 15:30

Program

Se uddannelsesprogrammet for Kemisk Risikovurdering og Instruktion her

Har du allerede taget din uddannelse?

Husk at tilføje den på din LinkedIn-profil.

LinkedIn Add to Profile button

 

Kontakt

Vil du vide mere? Du kan finde svar på de fleste spørgsmål her. Du er også velkommen til at kontakte os direkte.

Maria Feldtskov

Kursusadministrator

Projektkoordinator

8710 8900 · kursus@amcentret.dk