UDDAN DIG TIL TRIVSELSAGENT

I en tid præget af forandringer og effektiviseringskrav er trivsel kommet under pres på mange arbejdspladser. Derfor er det vigtigt med medarbejdere og ledere, som insisterer på understøtte trivselsarbejdet, men det kræver specifik viden og kompetencer at etablere og vedligeholde trivslen. Det får du på trivselsagentudddannelsen.

På trivselsagentuddannelsen præsenterer vi dig for konkrete værktøjer inden for kommunikation, samarbejde, forandring, konflikthåndtering og nudging, som du kan bruge til at fremme trivslen på din arbejdsplads. Vi arbejder med at forebygge, spotte og håndtere mistrivsel, stress, sygefravær og personaleflugt, og du får indsigt i din nye rolle som trivselsagent samt konkrete tips og idéer til, hvordan du fremmer trivslen blandt dine kolleger.

Uddannelsen lægger op til, at alle på arbejdspladsen er medskabere og medspillere i forhold til at fremme trivsel og et godt arbejdsmiljø, og derfor præsenterer vi dig for forskellige erhvervspsykologiske tilgange og værktøjer, der ansporer hele organisationen til at deltage aktivt.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er fordelt over tre dage. De første to dage ligger i forlængelse af hinanden, og i perioden frem til den sidste dag får du til opgave at afprøve dine nye værktøjer i praksis og vende tilbage med relevante spørgsmål og refleksioner.

På uddannelsens første to dage får du en grunding indføring i psykisk arbejdsmiljø, og vi ser på, hvilke faktorer der spiller ind i trivselsarbejdet. Vi arbejder med forståelsen af trivselsagentens funktion – hvad er trivselsagentens rolle og ansvar på lige netop din arbejdsplads?

På den sidste dag får du feedback på dit praktiske arbejde med trivsel, og vi arbejder med at tilpasse og justere det i endnu højere grad.

For at sikre forankring af trivselsarbejdet opfordrer vi til, at nærmeste leder deltager tre timer på uddannelsens første dag og halvanden time på den sidste.

Uddannelsen kan også afholdes som internt kursus i egen virksomhed.

PRAKTISK INFORMATION

Uddannelsen henvender sig til medarbejdere, som ønsker at skabe bedre trivsel for sig selv og andre.

Uddannelsen er fordelt over tre dage, og der vil være små praktiske opgaver i den mellemliggende periode.

I 2019 er prisen for deltagelse i dette kursus 5.700 kr. ekskl. moms, som vil blive faktureret før kursusstart.

Se salgs- og leveringsbetingelser her.

> HENT PRODUKTBLAD

 

KONTAKT

Vil du vide mere? Du kan finde svar på de fleste spørgsmål her. Du er også velkommen til at kontakte os direkte.

Gitte Berle Falsig

Organisationspsykolog • Vest

Cand.psych.

3110 2564 · gbf@amcentret.dk

Kursus Dato Pris Adresse Tilmeld
Trivselsagentuddannelsen
23. oktober 2019
24. oktober 2019
27. november 2019
5700Randers SVTilmeld
Kursus Dato Pris Adresse Tilmeld
Kursus Dato Pris Adresse Tilmeld
Trivselsagentuddannelsen
23. oktober 2019
24. oktober 2019
27. november 2019
5700Randers SVTilmeld