Vidensdag for boligselskaber

AMC afholder gratis vidensdag for boligvirksomhederne

ArbejdsmiljøCentret inviterer til gratis vidensdag om højaktuelle emner inden for arbejdsmiljø. Denne gang er det med særligt fokus på de udfordringer, boligselskaberne møder i dag. Kom og få et indblik i de nyeste trends, og lær om virkemidler, der fungerer i praksis. Klik her for at se det fulde program, hvor du også kan læse meget mere om hvert enkelt tema på dagen. Vidensdagen er åben for alle, der beskæftiger sig i eller med boligselskaber.

Dagens temaer:

  • Konflikthåndtering
  • Bygherres ansvar
  • Fysisk arbejdsmiljø – er du sikker?

Kontakt seniorkonsulent Peter Sunesen på ps@amcentret.dk eller 3125 4032 for mere information om dagen.

Tid: Mandag den 11. september 2017, kl. 9.30 – 15.00
Sted: Roskildevej 22, 2620 Albertslund
Tilmelding: Send en e-mail til inspiration@amcentret.dk med dit navn, titel og boligselskab. Tilmeldingen er bindende, og af hensyn til begrænsede pladser påføres et gebyr på 250 kr. ved manglende fremmøde uden afmelding.

Vidensdag for kommuner

AMC afholder gratis vidensdag for kommunerne

ArbejdsmiljøCentret har igen fornøjelsen af at invitere kommunerne i Øst- og Syddanmark til gratis vidensdag om højaktuelle emner inden for arbejdsmiljø. Igen i år er vi værter for en dag med særligt fokus på de udfordringer, som kommunerne møder. Kom og få et indblik i de nyeste trends, og lær om virkemidler, der fungerer i praksis. Klik her for at se det fulde program, hvor du også kan læse meget mere om hvert enkelt tema på dagen. Inspirationsdagen er kun for ledere.

Dagens Temaer:

  • Hvordan sikrer du et godt indeklima?
  • Hvordan forebygger og håndterer vi konflikter?
  • Robuste arbejdspladser – kerneopgaven i fokus
  • Kompetenceløft for forflytningsvejledere – Køge Kommune

Kontakt chefkonsulent Ole Joensen på oj@amcentret.dk eller 3125 4032 for mere information om dagen.

Tid: Tirsdag den 19. september 2017, kl. 12.00 – 15.45
Sted: Roskildevej 22, 2620 Albertslund
Tilmelding: Send en e-mail til inspiration@amcentret.dk med dit navn, titel, kommune og arbejdsplads. Tilmeldingen er bindende, og af hensyn til begrænsede pladser påføres et gebyr på 250 kr. ved manglende fremmøde uden afmelding.