VIRKSOMHEDSTILPASSEDE KURSER

Der er mange fordele ved at gennemføre virksomhedstilpassede kurser og uddannelser. Blandt andet er uddannelsen målrettet lige præcis jeres behov, og eksempler, opgaver og teori er relevante for jeres medarbejdere. På den måde kan vi styrke anvendelsen ved at inddrage jeres ledelsesprincipper, interne processer eller IT-systemer.

Med et virksomhedstilpasset uddannelsesforløb for hele eller dele af organisationen kan du skræddersy, hvordan læringen skal understøtte og anvendes i hverdagen. Når flere får den samme viden på samme tid, letter det det efterfølgende arbejde med at skabe trivsel på arbejdspladsen, og gejsten til at udrette noget er ofte højere, når flere medarbejdere bliver motiveret samtidig.

Derudover er det selvfølgelig også en stor fordel selv at kunne vælge tid og sted, og det er oftest billigere at uddanne alle medarbejdere samtidig frem for at sende en stor gruppe på åbne kurser.

Hvad er jeres behov for virksomhedstilpassede kurser?

Når vi skal forstå vores kunders behov for uddannelse, så tager vi udgangspunkt i tre hovedemner:

Viden: Hvilke emner vil I gerne lære mere om?
Krav og systemer: Er der vigtige emner fra lovgivningen eller jeres egne politikker, procedurer eller it-systemer, som skal indtænkes?
Omfang og effekt: Hvilke dele af organisationen skal involveres? Skal topledelse og mellemledere aktivt deltage i implementeringen, og hvor højt op i taksonomi-skalaen skal deltagene nå via uddannelsen?

Inspiration

Hvert år gennemfører vi over 100 kurser, foredrag og workshops, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Ofte står vi for hele kurset, andre gange indgår det i en større sammenhæng – f.eks. som en intern konferencedag. Blandt vores mest populære virksomhedstilpassede kurser finder du:

 • Kunsten at navigere i en omskiftelig tid: På vej mod fremtiden
 • Kunsten at navigere i en omskiftelig tid: Hvilken betydning har vilkårene for vores arbejde?
 • Konflikthåndtering
 • Vold og trusler
 • Høje følelsesmæssige krav i arbejdet
 • Social kapital i praksis
 • Ergonomi i kommunerne – håndtering af belastninger
 • Aktivitetsbaserede arbejdspladser
 • Skimmelsvamp – undersøgelse og renovering
 • Fra APV til handling
 • AMO – dilemmaer, der kan opstå i din rolle
 • Få arbejdsmiljøet med i den daglige ledelse
 • Den årlige arbejdsmiljødrøftelse
 • Ulykkesforebyggelse
 • Sikkerhed – holdning, adfærd, kultur
 • Kerneopgaven i praksis

Pauline Fjord Andersen

Kursusadministrator

70 10 90 80 kursus@amcentret.dk

KONTAKT OS

Er du interesseret i en virksomhedstilpasset uddannelse? Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

EKSISTERENDE AFTALER

Vestegnens kommuner

Enemærke & Petersen kommunikerer sig til et bedre arbejdsmiljø

Når vi kommunikerer klart og tydeligt, mindsker vi risikoen for fejl og bliver samtidig mere effektive i vores arbejde. Det er især relevant, når vi formidler vigtige emner inden for arbejdsmiljø, og når vi kommunikerer os til sikker adfærd. Derfor var kommunikation, krop og kerne et af de fire emner, der var i fokus på entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersens årlige supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Syv gode råd: Nudge dig til et bedre arbejdsmiljø

Hver dag træffer vi tusindvis af beslutninger, og der er derfor ikke noget at sige til, at hjernen af og til ser sit snit til at gå på autopilot. Ofte resulterer det dog i, at dårlige vaner bider sig fast og kan være svære at ændre igen. Nudging er en metode, der blidt skubber os til ubevidst at handle mere hensigtsmæssigt i det daglige, og når det kommer til arbejdsmiljøet, er det et meget effektivt værktøj, der f.eks. kan hjælpe med at forebygge ulykker, sænke sygefraværet og øge trivslen.

AMC hjælper danske virksomheder i Singapore

I Singapore er arbejdsmiljø et område i rivende udvikling, og især de mange danske og internationale virksomheder er med deres høje krav med til at skabe forandringer. I september måned rykkede ArbejdsmiljøCentrets Carina Hjørngaard Hjorth teltpælene op og flyttede om på den anden side af jorden. Her skal hun løfte arbejdsmiljøet i danske virksomheders asiatiske kontorer ved at implementere Nordic Work Culture.

Share This