OM ARBEJDSMILJØCENTRET

ArbejdsmiljøCentret er Danmarks største autoriserede arbejdsmiljørådgiver. På mindre end tre år er vores organisation tredoblet i størrelse, og i dag er vi flere end 60 konsulenter over hele landet. Og vi har ambitioner om at blive endnu stærkere.

Vi tror på, at nøglen til glade og tilfredse kunder er at have markedets bedste konsulenter til at bemande opgaverne; konsulenter, der virkelig kender kundens branche og de udfordringer, der følger med. Derfor har vi altid stort fokus på at ansætte de rigtige medarbejdere. Det er ganske enkelt den vigtigste beslutning i virksomheden.

Ud over de grundlæggende krav om stærk faglig viden og erfaring med arbejdsmiljøarbejdet lægger vi stor vægt på konsulentens personlighed. Medarbejderen skal både kunne begå sig i konsulentrollen ude hos kunden og samtidig være en holdspiller fuld af positiv energi, motivation og arbejdsglæde.

Vi vil være en arbejdsplads fuld af dygtige kolleger, der hver morgen sparker dynen af med energi og arbejdsglæde. Vi vil være et hold, der brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe anvendelige løsninger, og som udlever vores tre kerneværdier i praksis:

  • Forretningsforståelse
  • Forebyggelse
  • Ordentlighed

Den næstvigtigste faktor er bemandingen af den enkelte kundeopgave. Det er afgørende, at konsulenten tilføjer den faglige viden og brancheerfaring, som opgaven kræver, men det er også vigtigt, at den enkelte går i spænd med kundens organisation. Derfor er opgavebemandingen en lederbeslutning, og vi gør en stor indsats for at opbygge langvarige relationer med vores kunder, der gør det ligetil at finde den rette konsulent til opgaven.  Læs mere om vores rådgivning her.

Pernille Vedsted

Direktør, Vest

3177 8082 pv@amcentret.dk

Lars Tornvig

Direktør, Øst

3123 2157 lt@amcentret.dk

Kenneth Ajslev

Adm. direktør

2268 5540 kea@amcentret.dk

Jannick Ajslev

Driftsdirektør • COO

2018 3647 ja@amcentret.dk

VORES DRØM:

NORDIC WORK CULTURE

I Danmark og Norden har vi en unik potentiel konkurrencefordel i form af vores arbejdskultur. Vi har ganske enkelt medarbejdere, der ønsker at gå på arbejde for at skabe værdi for virksomhedens kunder eller borgere. Vores arbejdskultur er også kendetegnet af medarbejdere, der tager ansvar for at få løst opgaverne, og som tør sige deres mening og deler viden og indsigt med kolleger og ledelse. Kort sagt, så tror vi på, at Nordiske medarbejdere – fra dag 1 i deres ansættelse – er engagerede i virksomhedens succes.

 

 

 

 

The Nordic Work Culture er opstået og formet gennem mange år. Især ønsket om et sikkert, sundt og godt arbejdsmiljø har spillet en rolle i udformningen af en kultur med tillid og respekt mellem ledere og medarbejdere, og hvor der eksisterer et fælles ønske om at skabe værdi for kunden. Virksomheder, der lykkes med at udvikle og fastholde den nordiske arbejdskultur, har en særlig konkurrencefordel, fordi opgaver og udfordringer løses smidigt, effektivt og hurtigt.

 

 

 

 

Derfor er det vores drøm og ambition at hjælpe danske og internationale virksomheder med at skabe grundlaget for en kultur, hvor forretningsforståelse, forebyggelse og ordentlighed er kerneværdierne. En kultur, der skabes fra ledelse og flyder videre til medarbejderne, der siden bringer den videre til kunder og borgere. Derved er den positive selvforstærkende cirkel skabt.

 

 

 

TRIVSELSCIRKLEN

Share This