AMC-ABONNEMENT

Nye kolleger, nye arbejdsgange og nye processer. Din virksomhed er konstant i forandring, og det kræver vedvarende opmærksomhed på arbejdsmiljøet. Skab tryghed for dig og dine medarbejdere gennem forebyggende arbejde og løbende dialog med en fast abonnement-partner.

Med et abonnement hos os er hjælpen altid nær. AMC-abonnementet sikrer dig direkte adgang til vores brede ekspertviden på hele arbejdsmiljøområdet, bl.a. inden for organisations- og lederudvikling, sundhed og autoriseret rådgivning.

Du får bl.a. 6 % rabat på alle vores services såsom lovpligtige og supplerende uddannelser, netværksdeltagelse og konsulentrådgivning inden for et bredt spektrum af arbejdsmiljø, ledelse og sundhed. Opstår der mindre problemstillinger i hverdagen, er vi klar til at hjælpe over telefonen, og du får adgang til psykologisk krisehjælp døgnet rundt.

Vælg din arbejdsmiljøpakke

Abonnementet er samtidig et individuelt virksomhedsmedlemskab, som du tilpasser ved at vælge en af følgende pakker:

  • Pakke 1: Deltagelse i netværk for arbejdsmiljørepræsentanter for én medarbejder • Pakke 2: Deltagelse i netværk for arbejdsmiljøansvarlige for én medarbejder • Pakke 3: Deltagelse på én dags supplerende uddannelse efter eget valg for én medarbejder samt to timers rådgivning

Jasper Eriksen

Strategisk arbejdsmiljø

3065 5487 · je@amcentret.dk

Pernille Thau

Strategisk arbejdsmiljø

3172 7812 · pt@amcentret.dk

·

·