JOB I AMC

I ArbejdsmiljøCentret leder vi altid efter erfarne arbejdsmiljørådgivere inden for psykologi og organisationsudvikling, ergonomi og sundhed eller tekniske områder som indeklima, teknik, kemi og biologi.

Med en fordobling af antal medarbejdere på knap to år og et stort ønske om at fortsætte væksten med flere dygtige konsulenter, så skriv til os hvis du vil være en del af vores stærke hold af fantastiske mennesker. Vores medarbejdere skal nemlig være holdspillere; fulde af positiv energi, motivation og arbejdsglæde.

Alle medarbejdere har dyb, faglig viden og specifik brancheerfaring. Derfor har det større betydning, at du er af den rette støbning, end hvor i landet du bor – hos os har du nemlig mulighed for at arbejde fra et af flere kontorer; primært i Søborg, Randers og Kolding.

Herunder kan du se, hvilke stillinger vi har åbne i øjeblikket. Men vi søger også bredere hele tiden, så har du kompetencer, du mener, vi ikke kan leve uden, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Kenneth Ajslev på kea@amcentret.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Teknisk arbejdsmiljørådgiver

Brænder du for rådgivning inden for det tekniske arbejdsmiljø, projektstyring af arbejdsmiljøprojekter og stor kundekontakt? Vil du være med til at udvikle rådgivningsområdet inden for det tekniske arbejdsmiljø og det brede arbejdsmiljø i Syd- og Sønderjylland, og har du lyst til et alsidigt og selvstændigt job som konsulent – så er du måske vores nye kollega i Kolding.

Rådgiver inden for psykisk arbejdsmiljø

Vil du være med til at udvikle rådgivningsområdet inden for organisationspsykologi og ledelsesudvikling i Syd- og Sønderjylland, og har du lyst til et alsidigt job som konsulent, så er du måske vores nye kollega i Kolding. Du bliver en del af et stærkt, fagligt fællesskab i en virksomhed med hjælpsomme kollegaer og en omgangstone der er åben, humoristisk, uformel og præget af gensidig tillid og respekt. Der er ikke langt fra idé til handling, og derfor forventer vi, at alle på holdet tager initiativ og ansvar i det daglige.

Share This