JOB I AMC

I ArbejdsmiljøCentret leder vi altid efter erfarne arbejdsmiljørådgivere inden for psykologi og organisationsudvikling, ergonomi og sundhed eller tekniske områder som indeklima, teknik, kemi og biologi.

Med en fordobling af antal medarbejdere på knap to år og et stort ønske om at fortsætte væksten med flere dygtige konsulenter, så skriv til os hvis du vil være en del af vores stærke hold af fantastiske mennesker. Vores medarbejdere skal nemlig være holdspillere; fulde af positiv energi, motivation og arbejdsglæde.

Alle medarbejdere har dyb, faglig viden og specifik brancheerfaring. Derfor har det større betydning, at du er af den rette støbning, end hvor i landet du bor – hos os har du nemlig mulighed for at arbejde fra et af flere kontorer; primært i Søborg, Aarhus og Kolding.

Herunder kan du se, hvilke stillinger vi har åbne i øjeblikket. Men vi søger også bredere hele tiden, så har du kompetencer, du mener, vi ikke kan leve uden, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Lars Tornvig i Østdanmark eller Pernille Vedsted i Vestdanmark.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Share This