NYHEDSBREV

27. november, 2017
SAS VÆLGER AMC SOM ARBEJDSMILJØRÅDGIVER

ArbejdsmiljøCentret har landet en flerårig samarbejdsaftale med det skandinaviske flyselskab SAS, der dækker alle arbejdsmiljøområder. Et stærkt hold af AMC-konsulenter skal varetage opgaverne.

26. september, 2017
KOMMER HANDLINGSPLANERNE IKKE LÆNGERE END TIL MØDELOKALET?

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har udviklet et nyt værktøj, der hjælper dig med at forankre handlingsplaner i hele organisationen. I AMC har vi allerede implementeret værktøjet.

16. juni, 2017
NEDBRING KRISERELATERET SYGEFRAVÆR MED RITS

Den indledende krisebearbejdelse er ofte afgørende for, om en medarbejder skal sygemeldes eller kan vende tilbage til sit job efter en ulykke. AMC introducerer RITS, som er en internationalt anerkendt psykologisk metode til stress- og krisebearbejdning.

21. april, 2017
DEBAT PÅ P1: KAN SELVLEDELSE GIVE STRESS?

I mange år har fokus på individet og værdiledelse været normen på de danske arbejdspladser. Men ifølge cand.psych. Tue Isaksen overdøver negative konsekvenser nu de positive, og det er tid til at bevæge sig mod mere synlige ledelsesroller.

04. april, 2017
AMC STYRKER SAMARBEJDET MED ROSKILDE KOMMUNE

ArbejdsmiljøCentret og Roskilde Kommune har gennem mange år haft et nært samarbejde, og med en nyligt indgået rammeaftale om arbejdsmiljørådgivning på alle områder er samarbejdet blevet endnu stærkere.

10. januar, 2017
DRONNING MARGRETHE - ÅRETS ARBEJDSMILJØAMBASSADØR

Dronningens nytårstale er en tradition i de fleste hjem, og de af os, der var så heldige at kunne blænde op for tv-signalet i år, kunne opleve en dronning, der er stærk kandidat til titlen som årets arbejdsmiljøambassadør.

21. december, 2016
GLÆDELIG JUL FRA ARBEJDSMILJØCENTRET

2016 har været et utrolig spændende år for AMC, hvor vi har sagt goddag til hele 21 nye kolleger over hele landet! Vi har åbnet nyt kontor i Kolding, og så blev det året, hvor vi skiftede vores adresser i Brøndby og Lyngby ud med spritnye lokaler i Søborg.

03. november, 2016
SES VI PÅ AM:2016?

11 workshops, en konferencestand, en boglancering og et konferencehold på ikke færre end 14 konsulenter. Ja, der er rig mulighed for at møde os på Arbejdsmiljøkonferencen 6.-8. november og få inspiration til arbejdsmiljøarbejdet!

12. oktober, 2016
OKTOBER I NYE OMGIVELSER

I AMC har vi brugt den lange sommer på at optimere vores egne omgivelser. I september åbnede vi nyt kontor i Kolding og byttede lokalerne i Brøndby og Lyngby ud med en ny adresse i Søborg. Læs, hvordan arbejdsmiljørådgiveren selv vælger at indrette storrumskontor.

23. august, 2016
ER DET TID TIL AT KOMME PÅ UDDANNELSE?

I AMC udbyder vi en lang række lovpligtige og supplerende uddannelser, der ruster dig til at skabe de bedste betingelser for dine medarbejdere – og nu er vi klar med tre helt nye: VAU, Arbejdsmiljøchefen og koordinatoruddannelsen.

22. juni, 2016
VI ÅBNER KONTOR I KOLDING

Kolding og hele Region Syd er ganske enkelt for spændende til at vi kan holde os væk!

Derfor har vi ansat Stig Holm som vores nye afdelingsleder i Kolding, og nu går jagten ind på at finde lokaler, fantastiske kolleger og gerne lidt nye kunder også.

06. april, 2016
FLERE STÆRKE KONSULENTER OG STYR PÅ STØJEN

Vil du se vores stærke holdkort? På seks måneder har vi fordoblet vores størrelse. Vi kan nu tilbyde vores kunder 40 af Danmarks absolut bedste og mest erfarne arbejdsmiljøkonsulenter.

29. januar, 2016
SEKS NYE BRANCHEKENDTE KONSULENTER

I januar har vi glæden af at byde velkommen til seks fantastiske nye konsulenter, der alle har lang erfaring med arbejdsmiljø- og ledelsesrådgivning. Du kan også læse mere om vores mange kurser over hele landet.