ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN

Arbejdsmiljøorganisationen (AMO) bør være en levende mekanisme, der i tæt samarbejde med ledelsen har et aktivt fokus på alle aspekter af arbejdsmiljøet  og ikke kun på de forhold, lovgivningen pålægger virksomhederne at have styr på. 

At være medlem af arbejdsmiljøorganisationen kræver tid, engagement, overblik og viden om spilleregler og lovkrav. Men I behøver ikke selv stå for det hele. I kan vælge at lade os gøre en del af arbejdet, eller vi kan påtage os rollen som tovholder for hele jeres arbejdsmiljøindsats.

Uanset om vi blot skal hjælpe jer med at få arbejdsmiljøarbejdet kørt ind på rette spor, eller om I gerne vil have os til at organisere rammerne for og deltage i jeres arbejdsmiljømøder, kan det være en god idé at inddrage vores erfaring og kompetencer i arbejdsmiljøorganisationen.

Kompetenceløft for arbejdsmiljøorganisationen

Alle medlemmer af en arbejdsmiljøorganisation skal hvert år tilbydes et kompetenceløft, så de har bedre forudsætninger for at udvikle arbejdsmiljøarbejdet. Første år skal alle AMO-medlemmerne tilbydes 2 dages supplerende uddannelse og de efterfølgende år 1½ dag. De såkaldte suppleringskurser er et supplement til den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

konsulenter

Ole Ryssel Rasmussen

Teknisk/strategisk arbejdsmiljø • Vest

Chefkonsulent

2252 7855 · or@humanhouse.com
konsulenter

Ole Joensen

Organisationspsykologi

Chefkonsulent • Øst

4099 2050 · oj@humanhouse.com

KONTAKT

Vil du vide mere om arbejdsmiljøudvalget? Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

10 ÅR SOM HUSRÅDGIVER HOS B. NYGAARD SØRENSEN

Hos entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen har de altid adgang til nyeste viden om arbejdsmiljø. Den mellemstore virksomhed har nemlig tænkt langsigtet og hyret en husrådgiver ind, og det betyder, at de altid er på forkant med det strategiske arbejde. I dag spænder arbejdsområderne helt fra systematisk arbejdsmiljøledelse og konkrete byggepladsforhold til arbejdsmiljøledelse, audit, certificering, styring af AMU samt konkret byggepladsindretning og daglig sikkerhedsrådgivning.

FOREBYGGELSESPROJEKTER

De fleste virksomheder har fået øjnene op for, at forebyggelse er en investering, der virkelig betaler sig. Som arbejdsmiljørådgiver er vi glade for at skabe viden og udvikle værktøjer, der understøtter et godt arbejdsmiljø, men når der er travlt, oplever vi ofte, at de gode vaner går fløjten. Kulturændringer fra ledelsen er ofte afgørende for, om forebyggelsen lykkes, og det er udgangspunktet for vores forebyggelsesprojekter, der dækker alle aspekter af arbejdsmiljøet.

Share This