ARBEJDSMILJØUDVALGET

Den moderne arbejdsmiljøorganisation (AMO) bør være en levende mekanisme, der i tæt samarbejde med ledelsen har et aktivt fokus på alle aspekter af arbejdsmiljøet  og ikke kun på de forhold, lovgivningen pålægger virksomhederne at have styr på. 

At være medlem af arbejdsmiljøorganisationen kræver tid, engagement, overblik og viden om spilleregler og lovkrav. Men I behøver ikke selv stå for det hele. I kan vælge at lade os gøre en del af arbejdet, eller vi kan påtage os rollen som tovholder for hele jeres arbejdsmiljøindsats.

Uanset om vi blot skal hjælpe jer med at få arbejdsmiljøarbejdet kørt ind på rette spor, eller om I gerne vil have os til at organisere rammerne for og deltage i jeres arbejdsmiljømøder, kan det være en god idé at inddrage vores erfaring og kompetencer i arbejdsmiljøorganisationen.

Ole Joensen

Chefkonsulent

4099 2050

KONTAKT

Vil du vide mere om arbejdsmiljøudvalget? Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kompetenceløft i form af suppleringskurser

Alle medlemmer af en arbejdsmiljøorganisation skal hvert år tilbydes et kompetenceløft, så de har bedre forudsætninger for at udvikle arbejdsmiljøarbejdet. Første år skal alle AMO-medlemmerne tilbydes 2 dages supplerende uddannelse og de efterfølgende år 1½ dag. De såkaldte suppleringskurser er et supplement til den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.