PÅBUD

Der findes flere forskellige typer påbud, som Arbejdstilsynet kan give, når noget ikke lever op til arbejdsmiljølovgivningen. Ens for dem alle er dog, at du skal handle på dem hurtigt. Med 35 års erfaring på området rådgiver vi virksomheder inden for alle brancher og hjælper dig med hurtigt at komme tilbage til arbejdet.

Vi er autoriseret rådgiver inden for alle fem arbejdsmiljøområder og kan derfor nemt og hurtigt hjælpe dig med at få has på problemerne. Uanset hvilken type påbud, du har fået, er det ofte den bedste løsning at have en rådgiver ind over – så er du sikker på at få en langsigtet, helhedsorienteret løsning, hvor problemerne ikke opstår igen.

Gert Fuursted

Ergoterapeut

3065 5477

KONTAKT

Vil du vide mere om påbud? Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Er Arbejdstilsynet på vej?

Har du fået besked om, at Arbejdstilsynet snart kommer på besøg, kan vi hjælpe dig med det forebyggende arbejde, så du undgår besværet med et påbud. Vi tager Arbejdstilsynets briller på, påpeger fejl og mangler og rådgiver om, hvordan du kommer problemerne til livs. En screening vil samtidig give dig friere hænder til at finde en løsning, der også på sigt passer ind i din virksomhedskultur.

Fire typer påbud

Arbejdstilsynet opererer overordnet set med fire typer påbud:

  • Strakspåbud
  • Påbud med frist
  • Undersøgelsespåbud
  • Rådgivningspåbud

Klik her for at læse mere om de forskellige påbud og deres konsekvenser for dig.