SUNDHEDSTJEK

Et sundhedstjek er en investering i dine medarbejdere. Det er ikke kun et signal til medarbejderne om, at deres helbred og trivsel er en prioritet for ledelsen. Tjekket er også et oplagt sted at starte, når virksomhedens generelle sundhed skal have et løft, da sunde medarbejdere medvirker til større trivsel på arbejdspladsen, øget produktivitet og lavere sygefravær.

Et sundhedstjek består af en række målinger og test, som danner baggrund for en personlig sundhedsprofil for hver enkelt medarbejder. Alle arbejdspladser er forskellige, og derfor tilpasser vi tjekket, så det dækker de ønsker, behov og arbejdsmiljøbelastninger, der findes på den enkelte virksomhed. Sammen finder vi frem til, hvilke parametre der kan hjælpe medarbejderne med at lægge usunde vaner bag sig.

Personlig handlingsplan

Sundhedstjekket munder ud i en personlig sundhedsprofil, som den enkelte medarbejder kan bruge som pejlemærke og motivationsfaktor til at lave en varig livsstilsændring. Sundhedsprofilen bliver fulgt op af en personlig samtale med rådgivning om, hvilke områder den enkelte bør forholde sig til, og hvordan han eller hun øger sin egen generelle sundhed.

En sundere virksomhed

Sundhedstjekkets varighed er forskellig, alt afhængig af hvilke parametre vi måler på. Får flere end 20 personer udført tjekket, kan vi ud over den enkeltes sundhedsprofil også udarbejde en rapport, der giver et helt generelt billede af, hvor der skal sættes ind for at løfte virksomhedens almene sundhedsniveau, og hvilke indsatser der skal til.

Sundhedstjek er relevante for alle typer virksomheder, der gerne vil fremme en sund livsstil hos deres medarbejdere. Vi skræddersyer forløbet, så det passer til den enkelte arbejdsplads, og rådgiver om sundhedsindsatser, der er i tråd med virksomhedens dagligdag.
SUndhedstjek

 

konsulenter

Lasse Hørby

Projektkoordinator

Konsulent

9340 2202 · lah@humanhouse.com

KONTAKT

Vil du vide mere om sundhedstjek? Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

> HENT PRODUKTBLAD

7 gode råd til et sundt arbejdsliv efter corona

Når velfunderet faglighed går online: Sundhedssamtaler hos Eltwin

Nye omstændigheder kræver nye løsninger. Det har hele verden, hele Danmark og dermed også konsulenter og kunder hos Human House måttet sande under coronakrisen. Det har medført et øget fokus på, hvordan de løsninger og den rådgivning, som kunderne efterspørger, kan formidles uden at mødes ansigt til ansigt. Et vellykket eksempel på det er afholdelsen af online og telefoniske sundhedssamtaler, som skaber motivation og opbakning til små skridt mod øget velvære og sundhed hos medarbejderne hos Eltwin – også når arbejdet foregår hjemmefra.

Sundhedskufferter ruller ud til 100 mænd hos ELINDCO

Da ELINDCO afholdt arbejdsmiljødag for de ansatte, var formålet klart: flere sundhedsfremmende tiltag. Faktum er nemlig, at 11 procent færre mænd end kvinder besøger egen læge, og i en virksomhed med primært mandlige ansatte kan forebyggende tiltag have stor betydning. Derfor rullede AMC’s sundhedskufferter ud for at gøre medarbejderne bevidste om egen sundhed. I løbet af fire timer var intet mindre end 100 mænd forbi sundhedsworkshoppen, hvor to sundhedskonsulenter stod klar til at foretage fysiologiske målinger og tegne et billede af medarbejdernes sundhed.

Share This