Få styr på indeklimaet - køb dit IC-meter hos ArbejdsmiljøCentret

Det giver mening at stille krav til kvaliteten af vores indeklima, for de fleste af os opholder os langt størstedelen af tiden indendøre, og det er derfor desto mere vigtigt, at vi sikrer os, at vores omgivelser bidrager positivt til vores almene velbefindende. Hos ArbejdsmiljøCentret kan du nu købe dit eget IC-meter og derved få styr på kvaliteten af dit indeklima.

Vores indeklima er afgørende for, hvordan vi har det. Et godt indeklima er spiller en stor rolle for vores sundhed og velvære, men til trods for det bliver indeklimaet sjældent målt eller synliggjort. Det er egentlig paradoksalt, for hele verdens befolkning lever en stor del af deres liv indendøre – for nordeuropæernes vedkommende tilbringes hele 90 % af tiden inde.

Monitorer dit indeklima med et IC-meter

Med et IC-meter kan du lave præcise målinger af forholdene i dit indeklima. IC-metret måler kontinuerligt temperatur, luftfugtighed, CO2-niveau, støjniveau og lys der, hvor du ønsker at monitorere dit indeklima.

Hos ArbejdsmiljøCentret forhandler vi IC-metre, og du kan erhverve dig dit eget ved at sende en mail til chefkonsulent Søren Jakobsen på sj@amcentret.dk.

Vores konsulenter står naturligvis altid klar til at rådgive dig om dit indeklima generelt, og vi giver gerne råd og vejledning til, hvordan du eventuelt kan forbedre dit indeklima.

IC-meter

IC-metret koster fra 3.650 kr. ekskl. moms, plus evt. fragt.

Du kan også afhente din bestilling på vores kontor i Søborg, Dynamovej 11, alle hverdage mellem 8 og 16.

konsulenter

Søren Jakobsen

Teknisk miljøleder • MEM • Øst

Chefkonsulent

2927 2350 · sj@amcentret.dk

KONTAKT OS

Er du er interesseret i at købe et IC-meter, eller har du brug for rådgivning i forhold til indeklimaet på din arbejdsplads? Kontakt os, og hør mere.

Derfor bør du give dit indeklima særlig opmærksomhed om vinteren

Det er koldt, det er gråt, det er vådt. Det er generelt lidt trist at opholde sig udenfor i de mørke vintermåneder på disse breddegrader. Vi er derfor mange, der mere eller mindre bevidst opholder os størstedelen af tiden inden døre ikke kun i løbet af arbejdstiden, men også når vi har fri. Netop derfor er det en god idé at være opmærksom på det indeklima, vi befinder os i så stor en del af tiden.

Radonmålinger giver tryghed i Vordingborg Kommune

Radon er et radioaktivt stof, der kan give lungekræft. Men stoffet kan hverken lugtes eller smages, og derfor siger lovgivningen, at det er de private og offentlige ejere, der er ansvarlige for at sikre, at radonniveauet i deres bygninger ikke overstiger grænseværdierne. Det har Vordingborg Kommune taget konsekvensen af og igangsat en omfattende undersøgelse af kommunens bygninger i samarbejde med ArbejdsmiljøCentret.

FYSISK ARBEJDSMILJØ

Et fysisk arbejdsmiljø er alt det, der har at gøre med de fysiske rammer for udførelsen af dit arbejde. Det handler om bygninger, maskiner og materialers påvirkning på mennesker, og hvordan de kan inddrages for at skabe de optimale betingelser og forhold på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at tænke det fysiske arbejdsmiljø ind så tidligt som muligt, når du bygger om eller bygger helt nyt. For når du lægger dig fast på design og materialer, træffer du samtidig et valg om det fremtidige indeklima – både i forhold til luft, akustik, støj, lys og temperaturer.
Share This