KEMIKALIER

Der er kemi alle vegne – også på steder, hvor du ikke lige tænker over det. Påvirkning fra kemikalier kan resultere i irreversible skader som f.eks. kræft, allergier og fosterskader. Derfor er det vigtigt, at arbejdspladsen tager sine forholdsregler, gennemtænker arbejdsprocesserne og forholder sig til lovgivningen på området.

Uanset om din virksomhed sælger, producerer, importerer eller anvender kemikalier, er der risiko for, at dine medarbejdere bliver påvirket. Derfor stiller lovgivningen strenge krav ved indkøb, brug og bortskaffelse, hvor du både skal forholde dig til instruktion og substitution, og samtidig skal du kunne vurdere og dokumentere den skadelige påvirkning.

 

Hans S. Knudsen

Kemiingeniør og underviser

2927 3046

KONTAKT

Vil du vide mere om kemikalier? Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Få vished for sikker brug
I ArbejdsmiljøCentret vil vi gerne hjælpe med en sikker håndtering af kemikalier. Sammen gennemgår og sorterer vi de kemikalier, der er
en del af arbejdsprocesserne på din virksomhed, hvorefter vi vurderer, hvilken risiko der er forbundet med dem, og hvilke forholdsregler du
skal tage.

Vi tilbyder desuden letanvendelige, brugertilpassede systemer til din kemikaliestyring.

Vores opgave er først løst, når vi har forankret viden om indkøbspolitik, relevante værnemidler og sikker brug og bortskaffelse af dine kemikalier i virksomhedens drift.