NORDIC WORK CULTURE

I Danmark og Norden har vi en unik potentiel konkurrencefordel i form af vores arbejdskultur. Vi har ganske enkelt medarbejdere, der ønsker at gå på arbejde for at skabe værdi for virksomhedens kunder eller borgere. Vores arbejdskultur er også kendetegnet af medarbejdere, der tager ansvar for at få løst opgaverne, og som tør sige deres mening og deler viden og indsigt med kolleger og ledelse. Kort sagt: Vi har medarbejdere, der er engagerede .

The Nordic Work Culture er opstået og formet gennem mange år. Især ønsket om et sikkert, sundt og godt arbejdsmiljø har spillet en rolle i udformningen af en kultur med tillid og respekt mellem ledere og medarbejdere, og hvor der eksisterer et fælles ønske om at skabe værdi for kunden.

Virksomheder, der lykkes med at integrere den nordiske arbejdskultur, har en særlig konkurrencefordel, fordi opgaver og udfordringer løses smidigt, effektivt og hurtigt. Derfor er det vores drøm og ambition at hjælpe danske og internationale virksomheder med at skabe grundlaget for en kultur, hvor forretningsforståelse, forebyggelse og ordentlighed er kerneværdierne. En kultur, der skabes fra ledelse og flyder videre til medarbejderne, der siden bringer den videre til kunder og borgere.

Kenneth Ajslev

Adm. direktør

2268 5540

KONTAKT

Vil du vide mere om Nordic Work Culture? Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.