PERSONTYPETESTS

Vi har alle styrker og svagheder i vores professionelle virke, og det bør du tage højde for som leder, hvis du vil have den mest effektive arbejdsgruppe. For at få det bedste resultat bør du nemlig være bevidst om, hvilken type opgaver den enkelte medarbejder bør varetage, hvordan han eller hun skal ledes, og hvordan gruppen arbejder bedst sammen.

Med en persontypetest lærer du dine medarbejderes styrker og svagheder at kende på et dybere niveau, der gør det muligt for dig at sætte det mest velfungerende hold. Samtidig lærer medarbejderne også hinanden bedre at kende – og godt samarbejde giver ganske enkelt bedre resultater.

Hos ArbejdsmiljøCentret tilbyder vi en række persontypetest, der hjælper dig til at forstå de grundlæggende forskelle på mennesker, og hvordan de unikke typer trives bedst. Du kan f.eks. bruge testene til at udvikle samarbejdet i en fast arbejdsgruppe eller til at sammensætte et stærkt hold på et specifikt projekt. Resultaterne kan også give dig klarhed omkring, hvilken type der passer godt ind i det eksisterende team, næste gang du leder efter nye medarbejdere.

Certificeringer

Vi er certificerede i MBTI, DISC, NEO-PI-3, KP Personlighedsprofil, KP Explorer, KP Personlig Handlekraft, Hogan, LEA, Stressindikator og TKI.

konsulenter

Kristina Kragelund

Erhvervspsykolog • Vest

Seniorkonsulent • Cand.psych. aut.

2611 7541 · kk@amcentret.dk

KONTAKT

Vil du vide mere om persontypetest, og hvordan de kan styrke din arbejdsgruppe? Kontakt os, og hør mere.

VI ER BEDST, NÅR VI ER GLADE

Lykken er en evne, der kan trænes, udvikles og formes. Det skriver Mikael Kamber i sin bog med titlen ‘Vi er bedst, når vi er glade’. Han skriver endvidere, at heldige mennesker er heldige, fordi de er åbne og positive med fokus på muligheder og det at sige ja. Positive forventninger har det nemlig med at blive en selvopfyldende profeti. Vi ser det, vi kigger efter. Når vi er glade, tænker vi bredere og gør os. . .

Share This