PERSONTYPETESTS

Vi har alle styrker og svagheder i vores professionelle virke, og det bør du tage højde for som leder, hvis du vil have den mest effektive arbejdsgruppe. For at få det bedste resultat bør du nemlig være bevidst om, hvilken type opgaver den enkelte medarbejder bør varetage, hvordan han eller hun skal ledes, og hvordan gruppen arbejder bedst sammen.

Med en persontypetest lærer du dine medarbejderes styrker og svagheder at kende på et dybere niveau, der gør det muligt for dig at sætte det mest velfungerende hold. Samtidig lærer medarbejderne også hinanden bedre at kende – og godt samarbejde giver ganske enkelt bedre resultater.

Hos ArbejdsmiljøCentret tilbyder vi en række persontypetests, der hjælper dig til at forstå de grundlæggende forskelle på mennesker, og hvordan de unikke typer trives bedst. Du kan f.eks. bruge testene til at udvikle samarbejdet i en fast arbejdsgruppe eller til at sammensætte et stærkt hold på et specifikt projekt. Resultaterne kan også give dig klarhed omkring, hvilken type der passer godt ind i det eksisterende team, næste gang du leder efter nye medarbejdere.

Vi er certificerede i MBTI, JTI, DISC og Hogan.

konsulenter

Kristina Kragelund

Erhvervspsykolog

Seniorkonsulent • Cand.psych. aut.

2611 7541 · kk@amcentret.dk
konsulenter

Stine Moesmand

Organisationspsykolog

Chefkonsulent • Cand.psych. aut.

3157 4854 · sm@amcentret.dk

·

·

KONTAKT

Vil du vide mere om persontypetest, og hvordan de kan styrke din arbejdsgruppe? Kontakt os, og hør mere.

·

CERTIFICERINGER

MBTI
JTI
DISC
Hogan

·

TEMADAG OM TRIVSEL I SKANDERBORG KOMMUNE

Arbejdsmiljøuddannelsens suppleringskurser kan skrues sammen på mange måder. I Skanderborg Kommune har man siden 2009 valgt at tilbyde alle medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen en årlig temadag. Denne gang var der 137 repræsentanter og ledere, der takkede ja til et kompetenceløft.

MEDIATION – UENIGHED BLIVER TIL MULIGHEDER

Hvad sker der, når du hører ordet konflikt? Sig det højt for dig selv. Det er hårdt og kantet, ikke? Et ord, man faktisk får lidt lyst til at spytte ud igen. Og ordlyden matcher de associationer, de fleste af os får – det er lige før, vi også kan mærke knuden i maven. Fonemmelsen af at være fanget uden mulighed for at komme ud. Men sådan behøver det ikke. . .

KONFLIKTMÆGLING BLEV EN ØJENÅBNER

Beslutningen om at hente en ekstern organisationskonsulent ind som konfliktmægler viste sig at blive en øjenåbner for både de konfliktramte medarbejdere og produktionschefen i afdelingen. En APV afslørede konflikten, der havde stået på i flere år, og som berørte adskillige medarbejdere. Med individuelle samtaler og plenummøder fik AMCs konsulent åbnet op om samarbejdsproblemerne, og i dag er trivslen blevet et fast punkt på dagsordenen til alle informationsmøder.
Share This