PERSONTYPETESTS

Vi har alle styrker og svagheder i vores professionelle virke, og det bør du tage højde for som leder, hvis du vil have den mest effektive arbejdsgruppe. For at få det bedste resultat bør du nemlig være bevidst om, hvilken type opgaver den enkelte medarbejder bør varetage, hvordan han eller hun skal ledes, og hvordan gruppen arbejder bedst sammen.

Med en persontypetest lærer du dine medarbejderes styrker og svagheder at kende på et dybere niveau, der gør det muligt for dig at sætte det mest velfungerende hold. Samtidig lærer medarbejderne også hinanden bedre at kende – og godt samarbejde giver ganske enkelt bedre resultater.

Hos ArbejdsmiljøCentret tilbyder vi en række persontypetest, der hjælper dig til at forstå de grundlæggende forskelle på mennesker, og hvordan de unikke typer trives bedst. Du kan f.eks. bruge testene til at udvikle samarbejdet i en fast arbejdsgruppe eller til at sammensætte et stærkt hold på et specifikt projekt. Resultaterne kan også give dig klarhed omkring, hvilken type der passer godt ind i det eksisterende team, næste gang du leder efter nye medarbejdere.

Certificeringer

Vi er certificerede i MBTI, DISC, NEO-PI-3, KP Personlighedsprofil, KP Explorer, KP Personlig Handlekraft, Hogan, LEA, Stressindikator og TKI.

konsulenter

Kristina Kragelund

Erhvervspsykolog • Vest

Seniorkonsulent • Cand.psych. aut.

2611 7541 · kk@humanhouse.com

KONTAKT

Vil du vide mere om persontypetest, og hvordan de kan styrke din arbejdsgruppe? Kontakt os, og hør mere.

Share This