BOGEN BIOLOGISK STRESS

32.000 danskere er dagligt sygemeldte pga. af stress, og der er næppe nogen, der har forsøgt at tælle antallet af konflikter, der opstår, når vi i pressede situationer mister vores sociale kompetencer. Ikke desto mindre er stress en naturlig biologisk reaktion, vi har haft i årtusinder, så man kan undres over, hvorfor vi pludseligt ser denne voldsomme stigning i stress-sygemeldinger.

Ledelsesbogen Biologisk Stress, der er skrevet af cand.psych. Tue Isaksen, giver en indføring i biologien bag stress, og herfra bliver det meget åbenbart, hvordan nutidens vage værdibaserede ledelsesforme og individualiseringen direkte påvirker kroppens biologiske stress-udløsere og dermed kan udløse den voldsomme stigning i stress-sygemeldte, vi ser i Danmark.

Bestil dit eksemplar

1. oplag udgivet november 2016 af ArbejdsmiljøCentret A/S

Paperback bog på 150 sider

Prisen er 300 kr inkl. moms og ekskl. fragt (50 kr for en bog)

Du kan bestille bogen ved at sende os en en mail.

Tue Isaksen

Chefkonsulent

2134 2078 · ti@amcentret.dk

”Tue Isaksen sætter biologisk stress og den stigende individualisering på dagsordenen og vil helt sikkert skabe debat med bogen … udviklingen af ledelsesrollen er tankevækkende og bidrager til at stille skarpt på fænomenet ”stress”… Denne bog kan være med til at flytte vores syn på stress!”

Lars Rich, direktør, Helsingør Kommune

 

·

“Et væsentligt indlæg i stress- og arbejdsmiljødebatten. Anskaf bredt, også på uddannelser”

Grethe Lorentzen, DBC

·

·